living in love and harmony..

Medeltidsmarknad och uppfödare

I går styrde vi kosan mot Avesta för att bo på hotell och gå på marknad. Färden startade som vanligt med att vi måste vända tillbaka ett antal gånger innan vi kom i väg på riktigt..

Första gången blev Steffie osäker på om hon hade låst alla dörrar, andra gången var vi tvugna att åka hem och göra rent Bella som i skräck gjort saker i sin lilla bur..  Det är ett elände detta med rädda hundar. Hon ylade som 17 i buren och det lät som om hon skulle få hjärtattack när som helst där inne, för mellan ylandena som hostade hon och lät jättekonstigt

Det slutade med att Lanjelin hade henne vid sina fötter, då blev hon äntligen lugn. Men bara i 10 minuter, sedan kräktes hon..  Stackars liten.

Som uppfödare borde man verkligen träna valparna på alla möjliga sätt. Åka bil, buss, gå i koppel och framför allt borde man se till att de är rumsrena! Jag blir riktigt ilsk när jag tänker på detta…  För Bella är inte tränad på något av detta. Det stör mig något helt vansinnigt. Bella är livrädd att gå i koppel utomhus, utom i vår trädgård. Överallt annars så försöker hon slita sig och allting är farligt och läskigt.

Kolla sådant innan ni köper valp! Kräv att få se valpen i koppel på gatan, och i bilen!

Hur som helst, vi är nu i Avesta och ska strax gå på medeltidsmarknad, och sedan bär det iväg till Ludvika!

 

 10,736 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.