living in love and harmony..

Lite plastfickor, någon? Eller kanske en ryggkliare eller 12?

Jag har letat och letat efter en vettig, rivig ryggkliare. Jag är faktiskt i desperat behov av en ryggkliare..  Så hittade jag en sida som säljer bland annat perfekta ryggkliare med inbyggt skohorn! Billiga som tusan var de också, bara 9,99 kronor styck.  Det lät ju för bra för att vara sant, och det var det ju så klart. Men ändå hur bra som helst. De säljs nämligen i 12-pack, och då kan man ju dela ut dem till släkt och vänner så det alltid finns en ryggkliare i ens närhet, vart man än ska.. 

Jag började surfa runt lite mer på sidan, och hittade en himla massa bra saker, massa vill ha / behöver, billigt som tusan för varenda lite grej, och min varukorg blev snart fylld enligt mina ekonomiska mått.. 

Och så var det då dags att gå till kassan…  och läsa villkor.

Order under 2000 kronor expedieras ej står det i villkoren..  kan man tänka sig.

Så, släkt och vänner, nu shoppar vi tillsammans, jag kommer inte upp i 2000 bagis alldeles ensam, och jag bara MÅSTE ha de där ryggkliarna! Och softsockarna, och lite annat…

🙂

http://www.grabbarnagross.se/index.html

 

 

 10,846 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.