living in love and harmony..

Lilla Bella

Annica skrev en kommentar om mitt förra inlägg, och svaret till henne blev så långt att jag gjorde ett blogginlägg av det istället…

Här är det:

Lilla Bella är nu en superdiva i bilen, hon vet att det inte är farligt och vill inte gärna kliva den ur på främmande platser…  Bilen är också ”hemma” numera 🙂  Väl ute ur den går det dock jättebra, lite försiktig är hon allt men ingen hysteri längre..

Rumsrenheten har vi också jobbat på, och i bilen säger hon numera till att hon vill gå ut och håller sig duktigt tills vi har stannat.  Värre är det inomhus än så länge, men jag tror det beror på av vi inte är lika lyhörda inne som i bilen. Det ska vi ändra på, full koll hela tiden.. Det blir jobbigt, men vi är ju många så det ska nog gå bra.

Vad gäller koppel har hon hajjat att det är ok det med, och går villigt med överallt. Bilar, tåg och andra människor och djur är inte heller farliga längre, hon bara tittar när de går/åker förbi..

Dock är medeltidsmusikanterna  Rommelpott fullständigt livsfarliga, särsilt trumman, så då blev hon smått hysteriskt..  Men det var hon inte ensam hund att tycka såg jag 🙂

Uppfödare är en supertrevlig tjej i mellersta Sverige, som uppenbarligen bryr sig mycket om sina hundar, även dem som inte är ”hennes” längre…  🙂  Hon läste mitt blogginlägg tidigare, och ringde och var jättebekymrad.

Det var nu inte meningen, att hon skulle bli bekymrad, jag bara avreagerade mig, som man ibland gör i en blogg..

Jag var på medeltidsmarknad när hon ringde, och vi kunde inte riktigt prata då, men när jag tänkte igenom samtalet efteråt kom jag fram till att det är lättare att hålla stenkoll på en hund/valp, än massor, och att det nog är himla besvärligt att träna valparna en och en innan det är dags för överlämning av dem till nya ägare.

Så jag gör här och nu en offentlig avbön och ber uppfödare N om ursäkt.

 11,125 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.