living in love and harmony..

Lamp-fynd!

Det har varit något stiltje på bloggen på siståne känner jag, men det är inte så konstigt för jag har varit sjuk och eländig, igen. Men nu är jag frisk, nästan iaf och har haft fullt upp.

I går var vi på jätteloppisen i Solna, jag gillar som bekant loppisar. Men bara loppisar där vanligt folk säljer saker, jag avskyr dessa ”loppis-proffs” som  har svindyra priser på allt sitt skräp som de släpar land och rike runt.

Deras stånd kikar jag aldrig i, jag bara går förbi med näsan i vädret, och siktar in mig på dem som en gång i livet samlar ihop sina överblivna prylar, stoppar ner dem i papperspåsar och sopsäckar och sedan säljer alltihopa för en spottstyver på loppis.

En vacker dag ska jag också göra så, jag har massor med prylar som jag borde göra mig av med..

Fyndade gjorde jag iaf, jag hittade en lampa som jag bara älskar, men det är bara jag i familjen som ens tycker den är lite charmig så den blev ögonabums förvisad upp på hallskåpet där den står och lyser i sin ensamhet.

lampa

Julpyntat har jag gjort i dag också, det är ju första advent, och i år slog jag till ordentligt. I vanliga fall pyntar jag dagarna före jul och plockar bort det direkt efter nyår, och sedan går jag och suckar över att julen är så kort och att man inte får mysa så länge med allt juligt pynt..

Så i år har jag pyntat fram nästan allt pynt utom granen redan idag, så nu ska jag ha det julmysigt hela december 🙂

julpynt

Vi har också hunnit gosa bebis i helgen, då Edvard har behagat att äntlige flytta ut ur sin mammas mage!  Bebisar är det gosiaste som finns, man vill aldrig släppa dem i från sig 🙂

edvard

 11,278 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.