living in love and harmony..

Läskigt på jobbet

Efter Kursen idag åkte jag till jobbet och fixade lite. Bäst jag satt där och pysslade så blev det kolsvart i hela lokalen. Det var läskigt, jag hade ingen aning om vart ljusknappen var någonstans och så hade jag bara min skärm som ljuskälla.

Tack och lov räckte det ljuset långt nog för att jag skulle se ljusknappen, så det var bara att tända.

Andra gången det hände så var det läskigare, när det slocknade och jag var på väg mot ljusknappen så lät det som om någon hostade där ute i mörkret, så där kvävt som när man försöker hosta tyst. Fast det var bara jag där, ensam…  Usch.

Jag tände fort som 17 och sedan packade jag ihop och åkte hem.

Det är läskigt på jobbet på kvällen  🙂

 10,946 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.