living in love and harmony..

Klister i ögonen

Tuva gav oss en rejäl sovmorgon nu i morse, tjugo över åtta försökte hon slå upp sina blå.  Men så låg hon kvar i sängen och myste med oss och blundade hela tiden så jag trodde hon var trött. Så ville hon ha välling, så det fixades fram , och den ville hon till min stora förvåning äta i sängen och det fick hon.

Fredrik höll henne sällskap medan jag gick ner till mitt kaffe..

Mitt i kaffedrickandet kom han ner och sa att Tuva inte kunde öppna sina ögon. Jag flög upp för trappan, och där i sängen låg Tuvisen och sjöng i sängen, med stängda ögon. Vid en närmare titt visade det sig att de var alldeles igenklistrade av var, hon har fått ögoninflammation stackarn..

Tänk ändå vad barn är fantastiska på att anpassa sig. Hon låg däruppe i säkert en timma innan hon talade om att hon inte kunde öppna ögonen, och oroade sig inte det minsta för saken. Bara accepterade att hon nu inte kunde öppna dem. Jag hade fått panik och blivit smått hysterisk, att förlora synen är nog bland det värsta jag kan tänka mig, ögonfobi som jag har.

Kalas skulle vi haft i dag, eller ska ha, vi får se hur det blir om folk törs komma när vi har ögoninflammation i huset.

7,302 total views, 4 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet