living in love and harmony..

Klister i ögonen

Tuva gav oss en rejäl sovmorgon nu i morse, tjugo över åtta försökte hon slå upp sina blå.  Men så låg hon kvar i sängen och myste med oss och blundade hela tiden så jag trodde hon var trött. Så ville hon ha välling, så det fixades fram , och den ville hon till min stora förvåning äta i sängen och det fick hon.

Fredrik höll henne sällskap medan jag gick ner till mitt kaffe..

Mitt i kaffedrickandet kom han ner och sa att Tuva inte kunde öppna sina ögon. Jag flög upp för trappan, och där i sängen låg Tuvisen och sjöng i sängen, med stängda ögon. Vid en närmare titt visade det sig att de var alldeles igenklistrade av var, hon har fått ögoninflammation stackarn..

Tänk ändå vad barn är fantastiska på att anpassa sig. Hon låg däruppe i säkert en timma innan hon talade om att hon inte kunde öppna ögonen, och oroade sig inte det minsta för saken. Bara accepterade att hon nu inte kunde öppna dem. Jag hade fått panik och blivit smått hysterisk, att förlora synen är nog bland det värsta jag kan tänka mig, ögonfobi som jag har.

Kalas skulle vi haft i dag, eller ska ha, vi får se hur det blir om folk törs komma när vi har ögoninflammation i huset.

 10,914 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.