living in love and harmony..

Klåpare kallas de för!

Iallafall i min värld, där man tänker till innan man gör saker. Till exempel, skulle jag, om jag var rörmokare, se till att lägga rör i rätt riktning i skarvarna, dvs i vattenflödets riktning,  inte mot! Det har de inte gjort när de fixat avloppet här i huset iaf, för i dag blev det megastopp i huvudavloppet vilket innebar att det svämmade över i tvättstugan. Vansinnigt äckligt! 

Som tur är finns det serviceluckor här och var, och efter att ha öppnat en och annan hittade jag stoppet. Det var bara att sätta på sig handskar och skaffa fram en lång pinne och sätta igång och röra runt, gräva och rensa. ÄCKLIGT!

När jag då sitter där och petar och fixar upptäcker jag ju då att skarvarna sitter åt fel håll, de fångar upp allting som flyter ”förbi” så fint så, fastnar prydligt i kanterna. Detta lär inte vara sista gången man får rensa i det där avloppsröret. Frågan är vad man kan göra åt det, kan man göra någon form av infodring kanske, utan att behöva bila upp hela golvet? Hoppas det. Annars blir det dyrt en gång, eller äckligt flera gånger om året.

Klåpare!!! Rörmokaren måste fått sin licens i flingpaketet. Helt klart.

 

 11,103 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.