living in love and harmony..

Klagomuren

Jag börjar redigt tröttna på den här magen jag har. 10 dagar kvar enligt expertisen, det känns som 100, minst.

I går var jag hos barnmorskan, först för att kolla om jag ev fått graviditetsdiabetes. Ett blodprov, som visade normalt såklart, och sedan skulle jag dricka någon vidrig, extremt söt dryck för att sedan ta ytterligare ett blodprov. Det blev inget av med det för jag kunde bara inte få i mig sörjan. Eller sörja förresten, det såg mycket inbjudande ut, klart, kallt vatten med 2 apelseinskivor i, men gud vad det smakade illa! Jag är ju ingen gottegris och ogillar söta saker, så detta var osväljbart i min värld. Fredrik hade förmodligen tyckt att det var jättegott, han gillar ju söta saker..

🙂

Barnmorskan skickade mig också till förlossningen, för att kolla om det möjligtvis var så att fostervattnet ”sipprar”, vilket det inte gör. Det tog 2 timmar att konstatera det, totalt 15 minuters undersökningar och resten var väntetid. 
”det är en patient före dig, doktorn är där nu så det är snart din tur” sa sköterskan hela tiden.  ”Snart” i sjukhussammanhang, har jag räknat ut, är allt ifrån 2 timmars väntetid till Aldrig, därför att man ger upp och går hem. Jag hade bestämt mig för att vänta i 10 minuter till och sedan strunta i alltihopa, och när det var 2 minuter kvar blev jag inropad. Någon måste ha hört mig  🙂

10 dagar kvar som sagt, men det känns som om jag gått minst 14 veckor över tiden.  Totte är redan nu en rejäl bebis, 4100 väger hon enligt ultraljudsundersökningarna, och jag kan tycka att det räcker nu. På ett sätt är det lite bra, jag har gått upp 7 kg  hittills, varav 4 alltså är bebis, 2 är fostervatten och 1 förmodligen det som sitter i fötter och vader numera. Det innebär ju förhoppningsvis att jag några dagar efter ploppdatum gått ner åtminståne hälften av det jag gått upp.. Förhoppningsvis.

Ja, jag har klagat lite idag, men jag känner att man får det när man mår som jag gör. Vad skönt det skulle vara att ha en dragkedja på magen så man kunde släppa ut den lite, det känns som om jag ska spricka när som helst.

 11,131 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.