living in love and harmony..

Kanske blir det en iallafall..

Fredrik är helt emot hammockar. ”Stora  klumpiga åbäken” fnyser han när jag för det på tal..  Men i dag ställde jag i ordning lite möbler i trädgården där jag vill ha hammocken, och så åt vi frukost där..

Och han tyckte det var mysigt…  ” Tänk”, sa jag, ” att ligga här och mysa en stund på eftermiddagen…”   ”Vi måste ha en häck här” sa han då, ” Jag vill inte att grannen ska kunna kika rakt på oss här”..

Första slaget vunnet  🙂  Nu ska jag bara hitta en hammock som inte är stor och klumpig.

 10,776 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.