living in love and harmony..

Kan du Rövarspråket?

I min lugna barndom lärde sig alla ungar att prata rövarspråket. Det var fantastiskt, för det var inga föräldrar som hade hjärna nog att lära sig det och vi ungar kunde därmed planera hyss alldeles mitt framför näsan på dem.

Dagens ungar har vare sig tålamod att lära sig Rövarspråket, eller förstår nyttan med det, och därför borde vi vuxna ha en enorm nytta av att prata rövarspråk om saker vi inte vill att de ska veta. Jag har dock märkt att rövarspråkskunskaperna har försvunnit ur de forna barnen, numera vuxnas värld, och därför bifogar jag här en länk till en alldeles förträfflig sida med en översättare på. Klicka här för att komma dit.

Mina ungar har istället för att lärt sig rövarspråket lärt sig japanska istället, och jag måste säga att det funkar lika bra när det gäller att planera hyss…

 11,019 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.