living in love and harmony..

Jorden gick under till slut iallafall, tur det var på film.

Nu har vi varit och tittat på jordens undergång, filmen 2012. Den var himla bra faktiskt, tycker jag. Det är nu man ska varna folk som inte har sett den om man tänker berätta om handlingen och upplösningen, så jag lovar att inte skriva om att det handlar om jordens undergång, att det finns en hjälte, och att jorden faktiskt gick under i slutet.

Filmen är bra gjord tycker jag, bortsett från en och annan liten detalj som jag vägrar fästa mig vid, men jag hade helt klart velat se hur det hela löste sig ”efteråt”, jag menar ALLA dog inte, bara de flesta.

Jag vill skriva mer om denna film, såklart, men det kan jag ju inte göra då de som inte sett den än skulle bli mäkta besvikna på migom jag gjorde det, så ni kan väl vara snälla och bara plita dit ett litet ”nu” i kommentarerna, så när alla har sett den kan jag skriva det jag vill ; )

Hur som helst, gillar man katastrofer och sånt, så är denna film väl värd att se!

 10,849 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.