living in love and harmony..

Jag tar den som vinner

Jag har funderat hit och dit på hur jag ska göra, vaccinera eller inte. Det är ju det där med kvicksilver och oprövat osv..  och sedan påverkar ju detta inte bara mig utan Totte också. Det är ju ingen som har en aning om hur små Tottar reagerar, vad som händer med dem där inne. Blir de immuna mot svinis? Blir de kvicksilverförgiftade? Växer det ut en trejde arm på dem? Eller händer det ingenting alls?

Och hur göra med Lanjelin och Steffie? Vaccinera eller inte..  Lanjelin är ju myndig nu så hon får bestämma själv, men rekommendera eller inte?

Jag vet fortfarande inte..  Jag kommer aldrig att förlåta mig själv om de får svinis, blir jättesjuka och … ja … liksom dör av det, om jag inte ser till att de blir vaccinerade. Å andra sidan kommer jag heller inte att förlåta mig själv om de vaccinerar sig och får andra konstiga sjukdomar eller biverkningar som påverkar nervsystem och annat…

Jag tycker att media och regering sköter detta otroligt dåligt. Media skrämmer upp både mot själva influensan och mot vaccinet, och regeringen är inte överens alls, vissa förordar vaccination ögonaböj medan andra avråder. Sen går det rykten om att regeringen skall ta kvicksilverfritt vaccin dom, är det sant? Varför det? Vad är det för fel på det med kvicksilver, det ska ju vara så ofarligt?

Inte ens läkarna är överens, den ena säger ”ät mer smör” den andra säger, ”vaccinera gravida och riskgrupper”  den tredje säger, ”vaccinera inte gravida och riskgrupper” osv.. 

Jag känner hur otroligt klok jag blir av allt detta. Det slutar väl med att man inte gör någonting alls, beslut genom overksamhet helt enkelt… 

Jag får ta det som det kommer, det som kommer först. Virus eller Vaccin. 1…2…..Kör!

 10,798 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.