living in love and harmony..

Jag ska vara med i Draknästet tyckte någon :)

Ja, för jag uppfinner saker som inte finns, och detta borde jag ta patent på tyckte någon 🙂

Jag har alltså tillverkat ett T-handtag till en 3-vägs kulkopplingsventil för pool, men eftersom jag är lat kommer jag inte att ta något patent på detta handtag. Det står alla nästan helt fritt att göra ett likadant handtag.

Mot en nätt ersättning såklart, sätt in ett par bagis på mitt konto och skicka en bild på ditt handag när det är klart så är jag nöjd sedan 🙂

 

Så hur gjorde jag? Kolla här eller klicka i menyn till vänster, under Bygga och renovera!

 

Ja, vi håller på och bygger om altanen, och passar därför på att göra om en och annan befintlig värmeinstallation till poolen, jag gillar inte röror, och att ha en solvärmeslang dinglandes ner i poolen ser mycket rörigt ut i min värld. Vi ska helt enkelt koppla in den i det befintliga rörsystemet, och då behövde jag ett handtag…

Hm.

 11,549 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.