living in love and harmony..

Jag har en Alien i magen

Det är ett fasligt liv i min mage mellan varven. Inte nog med att det känns, det syns också. Jag brukar ställa en bok på magen numera när jag läser, och när Totte sätter igång där inne hoppar hela boken, det kan vara smått enerverande måste jag säga…

Ida, en av våra katter, hon verkar tycka att det hela är mycket lustigt. Hon ligger på min mage när jag ligger i soffan, och när den böljar hit och dit så klamrar hon sig fast med klorna ordentligt och så kurrar hon.

Det läskiga är, att om man drar upp tröjan när hon, Totte, är på G som mest, ser det ut som ett klipp ur alien-filmerna. Det böljar och putar här och var så det ser nästan läskigt ut.

Hoppas hon inte är lika vildsint när hon kommer ut.

 10,724 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.