living in love and harmony..

Jag får väl vara en diva då.

Ingen Totte är på gång ännu så jag förmodar att om hallonbladste nu fungerar, så har det ingen raket-effekt iaf. Avslappnad blir man iaf, magen känns inte längre som om den ska spricka, det är en klar förbättring.

Att gå hemma på det här viset är enormt frustrerande. Jag har funderat på om jag inte ska gå ner i källaren och sortera lite prylar, vi har prylar till förbannelse där nere…  Men jag kom fram till att jag inte pallar trappan ner, för att inte tala om upp igen. Och sen stå där bland alla kartonger och prylar…  Nej, det blir inget av med det. Efter en kvart skulle jag vara totalförstörd från midjan och ner och förmodligen inte kunna röra mig på hela kvällen.

Jag får hålla mig i soffan helt enkelt. Fastän chokladen är slut 🙁

 10,775 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.