living in love and harmony..

Jag borde kanske hålla klaffen

Ja, eftersom jag inte är någon konstkritiker menar jag. Men den här kändisens tavlor är så gräsliga i mina ögon så jag kan bara inte. Dessutom står det i Aftonbladet att människan tar upp till 40.000 bagis för en av sina målningar, det är helt vansinnigt galet. Hade hon inte varit känd hade hon inte fått en spänn för dem, det är jag övertygad om.

Att någon skulle vilja betala för detta överhuvudtaget tycker jag är helt obegripligt, jag skulle inte hänga en av dessa på min vägg ens om jag fick betalt. Eller jo, om jag fick massor med betalt och kunde få ta ner den när jag ville. Hänga upp, få betalt, ta ner, elda upp.

Du kan titta på eländet här.

 10,948 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.