living in love and harmony..

Jag blev så less…

Ja det blev jag, på Bellas hysteriska rädlsa för att gå ut på promenad.. Så jag stoppade Tuva i vagnen när det var dags att sova frukost och så tog jag Bella i koppel och gick ut på långpromenad. Två och en halv timma var vi ute och gick..

Första 100 metrarna gick bra, sen fick jag i princip släpa henne efter mig… När hon väl insåg att jag inte tänkte gå hem med henne så travade hon snällt brevid vagnen, och när vi kom ner till skogsvägen brevid sjön blev det plötsligt intressant att vara ute på promenad…  

Sen träffade vi på lite andra hundar som först var jättefarliga, men sen askul att leka med, och när vi väl var på väg hem, och kom int på vår egen gata så ville hon inte alls gå hem längre.. Jag släppte henne sedan på uppfarten, och i vanliga fall brukar hon rusa iväg mot dörrn och vara helt hysteriskt lycklig över att äntligen vara hemma igen men inte den här gången…  hon tittade olyckligt på mig och lufsade långsamt efter mig och när jag öppnade dörren ville hon inte gå in. Det var ju kul att vara ute!

Nu ligger hon helt utslagen i hallen och sover djuuupt…  🙂

Hoppas det går lika bra i fortsättningen också, många långpromenader lär det bli!

 

 11,006 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.