living in love and harmony..

Jag är trasig

Ja, jag är trasig. Efter att ha legat med en hemsk hosta/förkylning i två veckor har nu ryggen pajjat igen. Jag kan inte sitta, ligga eller stå upp som normalt folk.  Jag gick därför till en naprapat som tryckte och bände och vred mig lite hit och dit, men något kiropraktor-knyck ville han inte göra med hänsyn till Tottes väl och ve. Jag kan ju inte påstå att det hela gjorde någon som helst nytta, då jag fortfarande inte blivit det minsta lilla bättre.

Dessutom vill han att jag ska komma tillbaka på torsdag, för att bli petad på lite till, vi får se hur det blir med det. 550:- för ingenting känns ju lite fånigt. Jag hade kunnat köpa nya skor istället, då hade jag åtminståne blivit glad… och ytterligare 550:- känns inte direkt frestande att bli av med med tanke på resultatet hittills.

 10,789 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.