living in love and harmony..

Inte ett dugg kloka.

Sisådär, min automatiska template-bytare har gjort sitt jobb alldeles utmärkt under natten och bytt till min otroligt tjusiga Alla hjärtans dag – template. Lite ovant, men jag blev lite inspirerad att se över de andra templatsen, har ju en för varje årstid och högtid..

Men jag kommer inte att se över dem idag, absolut inte. Gårdagens aktiviteter var nog för en hel vecka i mitt tillstånd, har ingen ork kvar känner jag.

Jag gjorde naglar på Natalie och Lanjelin, pool-skyddet gick sönder, och även om jag inte behövde göra någonting så oroade jag mig massor för det. Till råga på allt halkade jag omkull när jag skulle fotografera det helt osannolika att Lanjelin var ute i snön och slet i poolplåter tillsammans med Fredrik (jag är DJUPT impad). Jag slog bakhuvudet i ute bordet och såg bokstavligen stjärnor…  Inte skönt alls men överlevnadsbart iaf..

Senare kom Klanen K på besök. Inte hela dock, 2 av döttrarna hade annat för sig, men de andra kom och var både trevliga och duktiga. Vi åt tacos, och jag fick vara diva och inte göra någonting alls, höggravid och dessutom omkull-ramlad som jag var. Det var bara att diva på. Det är nästan så jag funderar på att göra om det..

😉

I dag blir det bara vila iaf, jag ska dock lägga lite lite tid på att drömma om ett badkar. Vi har inget badkar, och jag skulle som läget är nu nästan sälja min själ för ett djupt, stooort badkar, dock utan bubbel. Jag ogillar bubbelbadkar, bubblorna gör ingen nytta alls och dessutom är det ett himla liv på dem.

Tänk bara, att få glida ner i ett stoort badkar, djupt, men något trevligt lukta-gott-bubbel i, varmt, riktigt varmt vatten och en badkudde bakom huvudet..  bara ligga där och känna hur foglossningssmärtorna bara försvinner bort i ångorna…

En Vacker Dag, då ska vi göra iordning nere i källaren, bastu kanske och ett badkar. Gissa om jag ser fram emot den dagen. Jag funderar på hur i hela friden vi prioriterat egentligen… Jag menar, stå och göra ett förråd fint, och trädgården och grillen och sånt när vi kunde lagt ner all den där tiden på en liten spa-avdelning i källaren…

Vi kan inte varit riktigt kloka.

 11,041 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.