living in love and harmony..

Inte det lilla minsta bättre

Om hon inte är bättre i morgon ringer jag doktorn, helt klart. Feber har inte gått ner alls och jag kan lika gärna ge henne vatten som alvedon, det gör ingen skillnad. Hon har förmodligen vansinnigt ont i bröstet också, varje gång hon hostar börjar hon gråta, det oroar mig en del. Tänk om det blir lunginflammation av det hela? Doktorn nästa!

Dessutom går jag själv här och kallsvettas, det vore ju lagom kul om jag också blev sjuk nu, jag ska ju börja jobba på måndag..

 

 10,829 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.