living in love and harmony..

Inlåst i badrummet

Japp det är jag, och låst är det, från insidan. Jag bestämde mig för att ha det lite lyxmysigt och färga hår, fila fötter och lite sånt, så jag flydde familjen och låste in mig. Just nu sitter jag på en stor tjock matta, känner golvvärmen tränga igenom och väntar på att klockan ska bli ”hårsköljardags” vilket den blir om sju minuter.

Det kanske låter lite märkligt att jag sitter här på golvet i badrummet och bloggar medan jag väntar, men om jag satt i soffan med klet i hela håret skulle snart både soffa och Tuva vara full med hårfärg, och dessutom är det vansinnigt skönt att få en stund för sig själv ibland..  Det är inte ofta man får det med tre ungar, tre katter, hund och karl i huset.

Men lite stressad är jag, Tuva är ledsen där ute och jag kan inte göra nåt just nu, om jag inte struntar i tiden och sköljer håret redan nu,,,

Jag gör det.

Tjao.

 11,050 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.