living in love and harmony..

Inkik på jobbet

Igår var jag på jobbet en sväng, ett helt oanmält besök  🙂  Det utföll bra mycket bättre än det planerade, Tuva var glad och trevlig nästan hela tiden. Roligt var det också att kika in, men någon längtan efter att börja jobba igen fick jag inte, det är roligare att gosa bebis. Särsilt nu i sommartider  🙂

Jag har i dagarna också fixat lite med sidan, jag vill kunna uppdatera den med telefonen. Det gick hur bra som helst, men som synes på förra inlägget skickar Tele2 med sin logga och lite tråkig text och en märklig bakgrundsbild. Jag har pratat med dem om att få bort detta, vi får se hur det går. Jag väntar med spänning på deras beslut..

 

 10,827 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.