living in love and harmony..

Ingen svinis utan feber?

Efter att nu ha varit kanonförkyld i en vecka har nu turen kommit till öronen. Eller örat skulle jag kanske säga, jag har plötsligt ****ont i ena örat. Inflammation eller som en viss berömd bloggare hade, en vaxpropp? (Varning för länken, du kommer till ett inlägg med en väldigt äcklig bild)
Jag tror på inflammation, jag får alltid bekymmer med öronen när jag är förkyld. Och med näsan, den svullnar upp och så blir den alldeles sårig. Med tanke på hur jag ser ut som förkyld kunde man tro att jag får svinis varje gång, och det startar med att näsan förvandlas till ett stort och fint tryne.

 

 

 

 11,014 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.