living in love and harmony..

Ingen lek idag inte.

Tanken var att Tuva och jag skulle gå till Öppna Förskolan idag och busa med de andra bebisarna, men icke.

Damen somnade halv två och sover än. Jag antar att det är gårdagen som tar ut sin rätt, hon sov nästan inget alls på hela dagen.. Det är ju så mycket att göra och titta på när man blir döpt, för att inte tala om alla människor man måste prata och hoppa med..  ”håller man mig stående i knät får man skylla sig själv, jag vill hoppa!”

Det blir tomt i huset i kväll, alla övernattningsgäster åker idag,,  det är både skönt och tråkigt. Skönt på det sättet att jag får ordning på alla prylar och hittar dem när jag ska ha dem (folk är så snälla och hjälper till att plocka undan hela tiden, men lägger saker och ting helt tokigt i mina ögon, därför hittar jag aldrig någonting när jag har folk här..  🙂  )..  Men tråkigt för huset blir så stort, tyst och tomt.
Vi har ju haft folk i så gott som varje rum.. mysigt tycker jag.

Men snart blir det fullt hus igen, det är snart dags för kusinträff  🙂

 

 10,551 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.