living in love and harmony..

Ilsken bebis

Vi har äntligen fått tillbaka kvällsfriden här i huset. Tuva har återigen börjat slockna som ett ljus någon gång mellan sju och nio på kvällen och plötsligt kommer även jag i säng i rimlig tid. Fantastiskt skönt måste jag säga.

Hon tär på en på dagarna just nu. Hon kämpar hysteriskt med att lära sig krypa, och blir så in i norden arg när det inte går som planerat. Hon har ju stått och vaggat fram och tillbaka på alla fyra i två månader nu, och för ett tag sedan hajjade hon att hon måste flytta på händerna för att komma någon vart.  Benen däremot har hon ingen koll på. Om jag flyttar dem åt henne så kryper hon prydligt omkring, överlycklig, men om jag vägrar hjälpa henne reser hon upp sig på händer och tår som om hon skulle sätta igång och göra armhävningar, och så skriker hon ilsket åt mig.

Detta pågår så gott som hela dagarna.  När jag tröttnar på hennes ilska så sätter jag henne bland leksakerna, men det går på två röda så är hon på alla fyra igen och skriker ilsket.

Jag hoppas hon kommer på det snart,  det är jobbigt det här.. Men å andra sidan är det himla skönt att veta att hon är där man sätter henne.. 

 10,744 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.