living in love and harmony..

Ilsk som få

Detta är en joomla site. Till joomla finns det en massa tilläggsprogram, bland annat ett som rör ihop ens website med Facebook. Eftersom ”alla människor” har facebook känner jag mig numera nästan tvingad att skaffa det jag med, men eftersom jag inte orkar uppdatera facebook tog jag hem ett litet program som skall göra det åt mig, dvs det jag skriver här på maviko skulle med automatik ploppa över till facebook.

Tyvärr funkar det ju inte, så nu är jag lite ilsk. Jag har försökt i omgångar idag, jag kan ju inte sitta på samma ställe så länge men lite nu och då ha jag läst dokumentationen, följt anvisningar och blivit arg…    Nu ger jag snart upp. Om nu inte detta inlägg mirakulöst dyker upp på facebok förstås….

 

 

 10,792 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.