living in love and harmony..

Ibland har man tur som en tokig

Lanjelin har en förmåga att sprida glas omkring sig, oftast halvfulla med diverse drycker, red bull, cola och annat.. Ett av alla dessa glas välte jag över min laptop, och hela numpaden och knapparna närmast blev översköljda!

Jag vände datorn upp och ner snabbt som tusan, och sedan fick den ligga så i ett dygn med en hel hög hushållspapper mot tangenterna…

Och se! Det funkade, jag som trodde att jag skulle få ringa ett pinsamt samtal till försäkringsbolaget.

Sist jag ringde dit hade jag spolat ner min telefon i toaletten, och då var de ju iofs väldigt förstående.. om än lite fnissiga.

Hur som helst klarade sig datorn, bortsett från att tangentbordet var extremt kladdigt. Så fort jag tryckte ner en tangent fick jag hundra tecken av samma sort på skärmen tangenten fastnade i kladdet..

Så igår satt jag hela kvällen och petade loss tangenter och tangenthållare, badade dem, petade med en fuktig tops över hela tangentbordet och… TADA! Inte en kladdig tangent så långt ögat når.

Skönt.

 10,630 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.