living in love and harmony..

I går sa Totte hej till pappa!

I går kväll, när jag låg utslagen i soffan, så kom  Fredrik och klappade om magen lite. Och fantastiskt nog så behagade damen därinne kicka till, och han fick för första gången klart för sig att det finns nåt där inne  🙂

Jag var hos doktorn i går också, och blev sjukskriven hela veckan. Skönt, men nedslående. Jag får ta och gå till en försäkringskasseläkare istället, så jag blir frisk fort. De är ju fina på att bota folk, det har jag läst i tidningarna. De bara läser lite om en och sen kommer de fram till att man är frisk, skriver ett friskintyg eller nåt och så vips! så blir man frisk. Fantastiskt.

Nu ska jag gå och sova i soffan en stund, och sedan ska jag nog ta mig i kragen och läsa jobbmailen, över en vecka sedan nu så lådan svämmar väl över.. 

 10,988 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.