living in love and harmony..

Hur kan en sådan liten varelse ta så mycket tid

Det är väl märkligt hur mycket tid en liten Tuva kan ta. Man får inte mycket gjort här hemma, bara att hoppa in i duschen kräver stålmannenhastighet om man ska hinna klä på sig också mellan Tuvastunderna.

Hon har ännu inga rutiner att prata om, hon sover, äter och gosar precis när hon känner för det och har ännu inte insett att dagen INTE börjar klockan 4 på morgonen. Det är den enda återkommande aktiviteten man kan sätta tid på numera, att hon vaknar vid 4 och vill ha mat och ny blöja, för att sedan sprattla vilt en stund och ha en massa små belåtna läten för sig.

Otroligt sött, men man är något för trött för att uppskatta det så tidigt på morgonen..

Tuva har också fått ett helt fantastiskt minspel, och det syns tydligt när hon är belåten med livet. Hon ler kanske inte fullt ut, men hon kan se otroligt glad ut ändå, ögonen riktigt lyser av glädje på henne mellan varven. Det är härligt att se, jag ska se om jag inte kan ta ett kort på henne när hon är så där glad.

Fredrik är på kurs han, en sådan där kurs med inbyggt boende och så, så han lever ”lyxliv” just nu, maten serverad, disken tar någon annan hand om och så det bästa, sova hela natten 🙂 Han kommer hem idag, utvilad förhoppningsvis och full med energi. Men det förstås, när man är på kurs går det en himla massa energi så han kanske är tröttare än jag när han kommer hem.

 

 10,972 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.