living in love and harmony..

Hjärtat i halsgropen!

En del av databasen till Maviko krashade i dag, snacka om att jag fick hjärtat i halsgropen när jag bara fick ett stort felmeddelande när jag skulle in och blogga lite..

Tur det finns kunniga människor på nätet som talar om hur man fixar sånt, jag kan ingenting om databaser… Så efter lite letande på nätet så fixade det sig på nolltid.

Tuva och jag har varit på öppna förskolan idag. Hon tycker det är jättekul att vara där, massor med leksaker och bebisar överallt. Det var roligt att träffa de andra mammorna också, fast det blev inte så mycket prata av, jag hade fullt upp med att titta på Tuva.

Jag kan göra det nästan hur länge som helst, titta på Tuva alltså. Det är underbart att se henne upptäcka världen, att se henne lära sig nya saker hela tiden. Vi åt pannkaka till middag idag, första gången för henne..  Hon tyckte det var gott, men det var roligare att slänga ner de små pannkaksbitarna till Bella än att äta dem själv 🙂

Stackars Lanjelin, Bella luktar märkligt ur svans-änden när hon ätit annat än hundmat, och hon sover i Lanjelins säng på nätterna… *fnissar lite*

 

 10,877 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.