living in love and harmony..

Hjälp! Husets matkultur har ihjäl mig!

Jag har så otroligt dålig fantasi när det gäller matlagning, vi går runt på ett tiotal rätter och jag håller på att dö av tristess när det gäller dessa. Jag behöver därför lite hjälp! Mat som går fort, inte är hur krånglig som helst att laga och som förhoppningsvis går att frysa in utan att smaka konstigt efter uppvärmning i micron!

Skriv in ditt recept i kokboken på maviko, och rädda oss från de eviga potatisgratängerna på lördagarna!

Klicka här för att lägga till ett recept!

Och saknar du en kategori, skriv in den i tjattlådan så fixar jag det..  🙂

 11,321 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.