living in love and harmony..

Herregud, vilka fräcka människor det finns

Det är ett och annat som varit på tok i dag. Och var det inte på tok från början, så blev det.

I morse så skulle jag göra en skiva med julmusik tänkte jag, att ha i bilen. Det gick åt skogen, först fick jag inte upp CD-luckan, och när jag väl fått in den tomma skivan i cd-spelaren upptäckte jag att jag inte installerat mitt brännarprogram.
Tro nu inte att skivan med brännarprogrammet låg prydligt i lådan, nej, puts väck är den. Så då försökte jag bränna med Mediaspelarens brännarfunktion. Det gick ju bra, men jag kan inte spela skivan i bilen, bara på datorn.

Så kan det gå. Dagen fortsatte i samma stil, skrivare som inte vill skriva ut, arga användare, övermicrad lunch, U name it så hände det. Eller inte.

När jag sen var på Coop för att handla, så övergav jag vagnen och blip-grejjen i en minut för att lägga potatis i en påse, väga och märka påsen. Under den tiden hann en familj halvt tömma vagnen med mina prylar och blippa med blip-grejjen hit och dit.. 
” Och vad håller ni på med” sa jag ilsket till fadern i familjen, när jag kom fram med min potatispåse, ”Det här är MIN vagn!!” 
Dottern och mamman försvann som trollslag och pappan stod och stammade att de trodde att det var deras vagn..  Herregud, vilka fräcka människor det finns. Förmodligen var de bara extremt lata och orkade inte gå och hämta en egen vagn.

Hela dagen har varit sån där..  och den har nu lyckligt slutat med att jag hade för mycket lök i kycklingsoppan till middagen. Men, det gick att äta den ändå, om man lät bli spadet.

Men kvällen är inte helt slut än, det hinner säkert hända nåt mer.

 10,993 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.