living in love and harmony..

Har du ett par millar över?

Jag är så trött just nu så ögonen går i kors. Det är nästan så jag somnar här vid datorn.. så det blir en tidig kväll, sova supertidigt…  typ nu vore inte fel. Men så gör man ju aldrig, man lägger sig i soffan och sover i stället, det känns mer legitimt än att gå och sova för natten klockan åtta.

Jag har haft lite julklapps ångest idag. Det är inte så länge kvar nu, och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till min lilla familj i juklapp. Jag funderar iaf på att köpa en robotdammsugare till Fredrik. Inte för att han aldrig dammsuger, för det gör han, utan en som vi kan knyta fast under granen. Han envisas nämligen med att ha en riktig gran, min Fredrik. En sådan som barrar och bär sig åt. ” Det blir ingen riktig jul utan granbarr överallt” tycks han mena. Så jag tänkte vi kunde kompromissa. Han får en riktigt gran, med barr och elände, och en dammsugare som tar bort eländet direkt.

Alla tre har skrivit önskelistor iaf och satt på anslagstavlan. Det är bara jag som inte orkat tänka ut någon ännu. Jag har ingen aning om vad jag önskar mig i julklapp. Jag kommer ju iofs ofta på en och annan liten grej, ” en sån här kan jag ju önska mig”  tänker jag och i nästa ögonblick är det borta ur huvudet. Jag hinner liksom aldrig skriva ner det. 

Men det finns faktiskt saker jag önskar mig, men de är så dyra så det är det ju ingen mening med.

Jag vill ha nya garageportar, med fjärrkontroll såklart, ett helautomatiskt poolskydd för ca 90.000, ett större kök, ett rum ovanpå köket, en ny bil och ett klockarmband i guld  (jag är allergisk mot all metall utom guld).
Köket blir besvärligast, för då måste vi först övertyga grannen om att de vill sälja flera meter av sin trädgård till oss.. och sedan ska det styckas av, göras ritningar, bygglovas osv…  Dyrt som snus blir det.

Så har du ett par millar över, så är du välkommen att göra en liten “home makeover” här hemma, som en liten överraskning så där kring nyår  🙂  Jag bjuder på kaffe!

7,088 total views, 4 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet