living in love and harmony..

Han finns där när jag faller

Jag har känt mig bakis hela dagen i dag. Förstå det? Förmodligen beroende på mitt livs första panikångestattack. Någon sådan har jag aldrig haft förut och den kom intrillande som en mycket otrevlig överraskning. Jag vaknade mitt i natten av att jag storgrät, och jag kunde bara inte sluta. Sedan gick det vidare av bara farten med alla symptom för panikångestattack enligt doktorn.com.

Skönt att Fredrik fanns där för mig när jag föll. Min Fantastiske man. Trots att de är han som är sjuk höll han mig och fanns där när jag blev ett skakande, flämtande, gråtande bylte där på golvet i husbilen. 
Jag hoppas bara jag finns där när han faller, om han nu gör det. Starkare man har jag aldrig träffat.
Hur kan man alltid “gilla läget”? Det är obegripligt för mig.

Nu måste jag börja om. Bygga upp mitt hopp igen och min övertygelse om att det här kommer att ordna sig. Faktum är ju att de där tre tumörerna, plus den de tog bort på ryggen för 2 veckor sedan fanns där INNAN vi var hos Enby i Sala.  Det har ju alltså inte tillkommit några nya efter det besöket iaf… Som de kan hitta alltså. Så det är bara att fortsätta hälla i sig björkaska, aprikoskärnor och gurkmeja.
Och på tisdag åker Fredrik till Mexico med bästa vännen Tobbe, för att få en ny bedömning vid Hoxeykliniken där. Bedömning, mediciner och örter. 
Sen så ska vi fundera mer på det här med cellgifter. 

Och vad då? En gång i tiden var ALLA cancerdiagnoser dödsdomar. Nu överlever en hel mängd människor i alla möjliga sorters cancer.  Och någon ska väl vara den första att fixa detta med ögonmelanom? Gissa vem det blir… 

Nu önskar jag mig en ny hall av attraktionslagen.  Jag behöver fokusera på något annat än denna eländiga neggo-doktors dystra prognoser. 

panicsmiley2

10,448 total views, 1 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet