living in love and harmony..

Han finns där när jag faller

Jag har känt mig bakis hela dagen i dag. Förstå det? Förmodligen beroende på mitt livs första panikångestattack. Någon sådan har jag aldrig haft förut och den kom intrillande som en mycket otrevlig överraskning. Jag vaknade mitt i natten av att jag storgrät, och jag kunde bara inte sluta. Sedan gick det vidare av bara farten med alla symptom för panikångestattack enligt doktorn.com.

Skönt att Fredrik fanns där för mig när jag föll. Min Fantastiske man. Trots att de är han som är sjuk höll han mig och fanns där när jag blev ett skakande, flämtande, gråtande bylte där på golvet i husbilen. 
Jag hoppas bara jag finns där när han faller, om han nu gör det. Starkare man har jag aldrig träffat.
Hur kan man alltid ”gilla läget”? Det är obegripligt för mig.

Nu måste jag börja om. Bygga upp mitt hopp igen och min övertygelse om att det här kommer att ordna sig. Faktum är ju att de där tre tumörerna, plus den de tog bort på ryggen för 2 veckor sedan fanns där INNAN vi var hos Enby i Sala.  Det har ju alltså inte tillkommit några nya efter det besöket iaf… Som de kan hitta alltså. Så det är bara att fortsätta hälla i sig björkaska, aprikoskärnor och gurkmeja.
Och på tisdag åker Fredrik till Mexico med bästa vännen Tobbe, för att få en ny bedömning vid Hoxeykliniken där. Bedömning, mediciner och örter. 
Sen så ska vi fundera mer på det här med cellgifter. 

Och vad då? En gång i tiden var ALLA cancerdiagnoser dödsdomar. Nu överlever en hel mängd människor i alla möjliga sorters cancer.  Och någon ska väl vara den första att fixa detta med ögonmelanom? Gissa vem det blir… 

Nu önskar jag mig en ny hall av attraktionslagen.  Jag behöver fokusera på något annat än denna eländiga neggo-doktors dystra prognoser. 

panicsmiley2

 13,516 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.