living in love and harmony..

Händiga män får mer sex

Ja så säger ”Arga Snickaren-Anders”, och det tror jag på.

Jag har haft ett förhållande med en karl som inte visste vilken ände av en spik som skall ner i plankan, men som inte ville erkänna det.

Inget är så frustrerande som en karl med tummen mitt i handen, en karl som inte kan ordna i sitt hem. Som inte kan få någonting rakt ens om man skriver en manual, som inte vet hur ett vattenpass funkar, som på allvar tror att synvinklar ligger brevid vinkelhakarna och ögonmåtten strax brevid tumstockarna.

Såna karlar får nog inget sex nej. Kan man inte bygga bo skall man inte ha något.. 
Eller: Kan man inte bygga bo, så får man se till att ha råd att anlita folk som kan…  😉

Fredrik är en pärla. Han kan bygga vad som helst. Han är den enda killen i hela världen som jag tryggt lämnar över hammare och såg till. Det har aldrig hänt förut. Så mycket som jag byggt och fixat.. Jag har fått nervsammanbrott när jag sett hur bakvänt och illa karlar byggt, och därmed inte vågat låta någon slå in en spik åt mig ens, inte förrän Fredrik kom.

Just nu håller han på med källaren, ett av rummen ska bli förråd tyckte jag. Och han satte igång. Det var kakel på väggarna i det rummet (gammalt badrum?) som revs ner, golvet var ojämt och konstigt. Nu är väggarna fint putsade och målade, golvet är nygjutet och snart kommer hyllorna på plats..  

Händig är han, min Fredrik.  Och jag är gravid 🙂

Länk till Arga Snickarens uttalande

 10,847 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.