living in love and harmony..

Hackad Maviko!

I slutet av sommaren blev maviko.se hackad av några riktigt menlösa människor.Så här såg sidan ut då, jag vet inte om någon hann se den innan jag satte en annan förstasida.

Dock kunde jag inte göra någonting åt det, då datorn med filerna på gått sönder, men i dag har min älskling fixat ett nytt grafikkort och därmed har jag kunnat fixa maviko.se.

Jag tycker det är helt otroligt att dessa fantastiskt duktiga killar ger sig på min lilla sida, vad får de ut av det?  De borde istället ge sig ut på jakt och hacka pedofil-sidor och sånt i stället. Med tanke på vad de kan åstadkomma, borde de kunna ställa till med ett litet helvete för pedofiler och annat löst folk.. 

Och om de sedan la ut en lång lista på pedofil-sidor de hackat, och hade ett litet pay-palkonto så skulle jag gladeligen bidra till deras försörjning…  Förmodligen skulle de bli stormrika, hyllade och världsberömda, hackarna.

Men istället ger de sig på sidor som min, en ganska tråkig liten sida som jag gjort enbart för att det är roligt att fippla runt med funktioner och annat lustigt.

Märkligt.

 10,807 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.