living in love and harmony..

Gnäll och gnäll och julklappar och sånt.

Idag är jag trött. Ja inte bara idag, jag är trött mest hela tiden numera. Och ont gör det, när jag går. I bäckenet, och det knakar om mig, kan man tänka sig. Jag känner mig lite gnällig i dag minsann, men jag tycker att jag måste få gnälla lite ibland, det börjar faktiskt bli lite jobbigt nu med magen. Förutom trötthet och ont så känner jag mig dessutom fullständigt proppmätt hela tiden, så det är lite bekymmersamt att äta. Det är tur man har lite att ta av..

Jag har också inhandlat mina första julklappar för i år, till vem säger jag inte för då blir det tjat på folket i huset.. jag gillar det iofs, tjajtet, det hör till julen. Ungarna brukar sätta igång ganska tidigt, de vill veta vad man köpt och ”kaan de inte få öppna bara EN före jul…”  Och dagen före julafton brukar jag ge med mig, då får de EN…   Sen sätter de igång och tjatar om BARA en till, men det gör de inte så länge, det är för sakens skull liksom..  Det är roligt med jul tycker jag. Mysigt på julafton med gran, pepparkakor och glögg.. och julklappar förstås, och choklad.

Nästa år kommer Totte vara med också, då måste vi ha en tomte!

 

 

 10,984 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.