living in love and harmony..

Gnäll, gnäll gnäll och så mera gnäll för säkerhets skull

Jag är GRUVLIGT trött på den här magen nu. Tung så in i norden, det känns som om jag har 15 kilo betong i den. Och det gör ONT att ha 15 kilo betong i magen kan jag tala om, inte konstigt att man får foglossning.

Humöret är i botten och jag fräser ilsket åt allt och alla, och när jag inte gör det sitter jag och sover i soffan. Ja, i soffan, jag kan nämligen inte ligga ner ordentligt, man kan inte ligga ner ordentligt med den här magen.

Det innebär att jag är ständigt trött också, eftersom jag inte får sova.

Detta måste vara någon form av megavarning på hurdant barnet kommer att bli–

”hehe, vänta du bara kära mor, det här är bara början till alla förtretligheter jag tänker ställa till med när jag väl bestämmer mig för att komma ut….”

Eller så är det så här jobbigt bara för att man ska bli glad när det väl börjar göra ont på riktigt, när värkarna kommer..  Det är nog enda gången i livet man blir glad när man har ont.. Typ.

”Ja! Äntligen känns det som om jag ska gå av på mitten samtidigt som en vattenmelon ska ut och jag har sendrag i hela kroppen! Hurra!!!”

 10,804 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.