living in love and harmony..

Fixa i trädgården

Jag brinner av iver för att sätta igång och fixa i ordning i trädgården. Det som känns roligast just nu är att fundera på hur man ska göra mellan uppfart, garage och hus. Jag ser små stenlagda gångar framför mig, massor med blommor och ”kullerstensmurar” runt rabatterna..  Gärna en liten damm med en fontän i också.. och ett ställe för spindelparasollet, bordet och stolarna.

Jag har inte riktigt pratat med Fredrik om mina planer.. Han vet om kullerstensrabatterna, och blommorna, men inte dammen och fontänen…  och inte att vi i så fall måste röja bort allt som finns där just nu.. Jag får berätta det någon dag när han är på gott humör  😉

Mindre roligt just nu är att fixa med poolskydd och altan. Jag vill ha ett skydd som inte syns när det är bortrullat, men då måste man höja sargen med ca 10 cm… och den är redan 10 cm ovanför altanen så det kommer inte att se klokt ut. Därför måste vi i så fall höja altanen 20 cm för att få den i rätt höjd, och då måste vi höja upp räcket runt om också.. Det känns lite surt, vi byggde det ju förra året, och att sätta igång och riva det för att bygga om känns inte så kul.

 

 10,788 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.