living in love and harmony..

Ett gott skratt

förlänger livet har jag hört.
Men ibland, när man pratar med folk som vet om vår situation här hemma, Fredrik med sitt geléhallon och jag med min utbrändhet så ser man på dem att de undrar om man är riktigt klok när man gör vad man kan för att förlänga livet med ett skratt eller två.

Faktum är att vi är ganska glada här hemma trots våra bekymmer. Förra gången, när cancern hade premiär i Fredriks öga var åtminstone jag helt sänkt , Fredrik tog det som vanligt lugnt, ”inget att göra ändå så tjänar inget till att deppa” .

Den här gången hyser vi ändå hopp, trots att läget bör vara värre eftersom det nu sitter i levern.
Jag matar Fredrik med alternativmedicin, han äter den, och så fnissar vi.
Och så har han sig Goda Fe´och så finns ju Attraktionslagen också som grädde på moset.

Hur kan det gå annat än väl?

Fast ibland, när Fredrik är på jobbet, då bryter jag ihop i smyg här hemma.
Sen skyller  jag mina svullna ögon på trötthet..
Jag undrar om han gör detsamma.

 11,706 total views,  1 views today

Facebook Comments

One Response to Ett gott skratt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.