living in love and harmony..

Eon, om den bara var sann..

Så var helgen avklarad. Skönt på nåt sätt, jag har varit så otroligt trött hela helgen, ingen energi alls har jag haft. Kanske blir det bättre när det blir jobb-vecka igen.

Jag känner mig lätt stressad just nu över alla jobbprylar som ska göras. Om två månader blir jag föräldraledig igen, då är det dags att få gosa med Tuva på heltid igen, men innan dess är det tusen saker som ska vara färdiga. Iaf i mitt huvud. Hur det blir med det får man ju se, men får jag som jag vill skall allt vara klart..

Jag önskar man kunde klona sig så man fick mer gjort..

Det finns en bok som heter EON. I den har våra efterlevande, ett par tusen år framåt i tiden, hittat på att man kan klona sig. Ja alltså inte klona sig hur som helst, man gör sig en ”delpersonlighet” som är ute och gör saker man själv inte har tid med, och sedan när delpersonligheten kommer tillbaka så liksom tankar man den på allt den upplevt och gjort och så är det som om man själv som gjort det. Fast det är ju man själv, det var ju ens delpersonlighet.

Jag skulle behöva göra precis så.

Ett jag som sorterar i förråden och i garaget, ett par andra jag som bygger allt det jag vill bygga, ett annat jag som är på jobbet, och ytterligare ett jag som är social och umgås med alla jag inte hinner umgås med som jag vill.

Och medan alla mina jag är ute och gör nytta så kan jag gosa bebis och utöva kulinariska färdigheter i mitt fantastiska kök som jag och jag och jag har byggt åt mig.

 

 

 10,699 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.