living in love and harmony..

Envis tjej med ett blixtrande humör

Tuva har visat sig vara en envis lite tjej med ett blixtrande humör. Strax innan sovdags igår fick jag en utskällning utan like, hon stod i min famn och joller-skrek mycket bestämt åt mig i en kvart. När Steffie kom för att kolla vad jag gjorde med henne efter som det var sådant liv fick hon sig en skrapa också.

Himla gullig var hon, lilla Tuva..  Mindre gullig blev hon när det sedan var dags att sova. Hon var så trött, så trött,  ögonen var knallröda och svullna, men efter den långa utskällningen var hon uppvärmd och i samma ögonblick som hon upptäckte att jag försökte få henne att sova satte hon igång.  Så fort jag lade henne ner, i sängen, vagnen eller i famnen blev  hon jättearg och satte igång och skrika ilsket åt mig. Här skulle inte sovas!

I 2½ timme höll vi på innan hon somnade. Naturligtvis skrek hon inte hela tiden, jag gav nämligen upp mellan varven och  då fick hon leka lite med sina prylar. Då satt hon där, med rödsvullna ögon som gick i kors och petatde håglöst och gnälligt på sina saker.

Men jag vann tillslut, med välling och en godnattsång slocknade hon sedan som ett ljus i min famn, och sekunden därefter slocknade jag med. I soffan.

 

 11,562 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.