living in love and harmony..

En liten fundering..

Nu är det återigen en tonåring som mördat en annan tonåring, förmodligen i ett svartsjukebråk tror tidningarna Aftonbladet och Expressen.

Det är fruktansvärt tycker jag. Vad är det som får dessa tonåringar att göra såna här saker?? Svartsjukemord har iofs alltid förkommit, men bland tonåringar?? 

Jag undrar om dessa tonåringar som inte kan hantera motgångar har curlingföräldrar där hemma.. Och nej, jag säger inte att det är föräldrarnas fel, men någonstans är det fel när folk växer upp utan att de fått lära sig att hantera motgångar, konflikter och själva livet utan att behöva skada andra.

När Lanjelin var liten var jag benhård på att man inte får skada andra människor.

Hon blev  hjärntvättad helt enkelt, och det slutade ju med att hon inte ens försvarade sig själv när andra ungar gjorde henne illa. Det blev ett himla sjå med att få henne att slå tillbaka om hon blev slagen upprepade gånger av samma unge. ”Man får inte slåss” sa hon gråtande när jag försökte övertyga henne om att hon skulle slå tillbaka .

En mamma till en bitsk unge sa att ” om alla gjorde som du skulle ingen kunna försvara sig själv och alla skulle riskera att bli mobbade och misshandlade”

Om alla gjorde som jag skulle INGEN riskera att bli mobbad eller misshandlad.

Man får helt enkelt inte skada andra.

Och man får definitivt inte ta andra människors liv.

 11,025 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.