living in love and harmony..

Drömmer mig tillbaka

Jag sitter här och inventerar hemsidan. Hittar en länk till weddingsidan, den jag gjorde till vårt bröllop.  Just då var det mesta en plåga minns jag, jag var reda utbränd till max men fattade det inte själv och jag mådde ganska dåligt. Men jag var lycklig iaf. Jag gifte mig ju med min Fredrik, och alla mina nära och kära var på plats! 

wedding

Minns du sidan?

Och så gjorde jag en sida till Lanjelin och Alex, jag tjuvade friskt från vår egen sida.

Så här såg den ut:

lanjelexwed

 

 

 1,914 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.