living in love and harmony..

Det ultimata huset.

Jag har ett par stycken hobbysar jag pysslar med då och då när tid finns och andan faller på. En är att göra naglar på folk, en annan är att läsa böcker och en tredje är att bygga hemsidor, bygga murar och bygga saker överhuvudtaget.

Dessutom ritar jag hus. Massor med hus. En dag kommer jag ha ritat det ultimata huset, och då vill jag bygga det.

Lotta och Nicke har byggt sitt ultimata hus, det är byggt i cellplast-block. Fantastiskt tycker jag, att våga sig på en sådan sak. Men det måste vara otroligt enkelt att få huset precis som man vill ha det när man bygger med cellplastblock.

Här är Lotta och Nickes sida, synd bara att den inte längre uppdateras. Jag hade velat veta hur skicket på huset är idag, om det blev som förväntat och vad kalaset kostade..

Kanske lägger jag en dag ut mina hus här på maviko. Undrar om jag helt ensam om att rita det ultimata huset.. Det skulle vara kul om vi var flera 🙂

 11,075 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.