living in love and harmony..

Det närmaste gud man kan komma.

Man får väl egentligen inte namnge folk hur som helst på nätet, men jag tänker göra det ändå. Det finns en karl, som är det närmaste gud man kan komma i min värld just nu..  Hans namn är Fredrik Lundqvist och han är kiropraktor! Han rekomenderas STARKT!!! Han har behandlat min rygg i flera år, och nu har han åtgärdat det som naprapaten ställde till. Aldrig mer att jag går till en naprapat, aldrig aldrig aldrig.

Ryggen är öm och inte helt bra, såklart, men jag kan gå utan kryckor, jag kan sitta och ligga ner utan att vara halvt medvetslös av smärta. Denna dag har varit vidrig, jag har haft så ont så det knappt finns nåt att jämföra med. Men nu är det bättre som sagt, om än inte bra.

Som sagt, Kiropraktor-Fredrik är den bästa ryggdoktorn någonsin, det närmaste gud man kan komma i rygg-fixar-väg.

TACK!

 10,773 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.