living in love and harmony..

Den eviga kampen mot hackare

Så gott som varje dag är det någon som försöker göra intrång på maviko.se. Jag kan inte förstå nöjet i det hela. Vissa lägger bara upp en ny index-sida för att visa hur duktiga de är som minsann kunde hacka sig in, och det är ju lätt att åtgärda. Den biten kan jag förstå, ”se vad jag kunde!!!”


Andra hackare ger sig in lite mer och saboterar filer, tar bort dem och är allmänt tråkiga. Det förstår jag däremot inte. Ska man förstöra för folk vill man väl se deras reaktioner och elakt gotta sig i deras elände?

De som hackat sig in oftast är turkar. Japp, jag kan se varifrån de kommer. Om de inte fejkat ip-adresser osv förstås, men i så fall är de flesta fejkade adresser från Turkiet. Men om de inte fejkat, ja då sitter de ju i Turkiet och kan inte alls gotta sig i några eländen alls. Så varför förstöra?? Hade det varit grannen så hade jag ju förstått…  de kan ju gotta sig, men turkar??

Ja jag vet inte, jag blir så trött på dem iaf, hackarna. Jag tycks ha hamnat på någon lista med ”hackningsbara siter” då det hela tiden försöks…  Jag har dock vidtagit en och annan åtgärd för att motverka detta, nu är det bara att hoppas att det fungerar som tänkt.

 

 10,859 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.