living in love and harmony..

De slog ihjäl Chefen…

Ja det gjorde de, slog ihjäl sin chef för de fick taskig lön jämfört med honom tyckte de.

Det är inget ovanligt, faktiskt, att arbetarna får sämre lön än chefen. Det händer i var och varannat företag, märkligt nog. Det finns säkert en och annan chef som förtjänar vart enda öre av sin lön, jag minns svagt i bakhuvudet att jag hört talas om en sådan en gång för länge sedan. Men det kanske inte är ett riktigt minne utan kanske bara en dröm jag haft en gång.

Men ännu har jag inte känt mig frestad att slå ihjäl någon chef pga taskig löneökning. Inte av någon annan anledning heller, faktiskt. För jag tror att synden straffar sig själv, förr eller senare.. på ett eller annat sätt.

Här är länken till Artikeln http://www.e24.se/makro/varlden/artikel_1470129.e24

 

 10,722 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.