living in love and harmony..

Dagsverksamhet

Tuva mår bra idag, feberfri om än något trött. Det stoppar henne inte ifrån att försöka lära sig att krypa. Hon har nu fått för sig att keyboarden är ett utmärkt verktyg för detta. Hon kravlar sig upp på det med händerna, och rätar sedan ut benen så hon står som ett u på tår och händer. Och sedan skriker hon ilsket för att det inte fungerade.

Skönt iaf att hon mår bra, för då kan hon roa sig själv då och då, och jag får lite gjort. Röja nagelprylar till exempel. Jag har så mycket nagelprylar så det får inte plats i och på nagelbordet så nu har jag slängt en massa prylar. Jag är långt ifrån färdig, men en god bit på väg. Det är bra att gå igenom det jag har, så jag kan planera lite förvaringsmöjligheter framöver. Det mesta av nagelprylarna måste ”Tuva-säkras” och skall in i låsbara skåp och lådor. Det vore mindre lyckat om hon fick tag på nagel-lim eller acrylvätskan… 

Jag har också hunnit klippa av allt hår på Steffie. Hon har tjatat i 2 veckor nu om att jag måste klippa henne ” så här och så där”  och efter lite lirkande fick jag nu klippa som jag ville. Och hon blev jättenöjd  🙂 Så hon har nu axellångt hår..  istället för midjelångt. Det var modigt av henne tycker jag.

 

 10,743 total views,  2 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.