living in love and harmony..

Dags att packa väskan kanske

Folk frågar om jag packat väskan ännu, men det känns väldigt avlägset på nåt vis..  Jag menar, det är ju FYRA veckor tills Totte ska komma om det hela går som planerat. Då behöver man ju inte packa förrän typ några dagar innan.. kan man tycka. Men å andra sidan, Lanjelin kom 2 veckor för tidigt, och då hade jag ingenting klart alls.. Nästa vecka då, då kan jag börja packa kanske… Jag kan iaf skriva en lista på vad jag ska ha med mig.

Alfapet ska nog stå högst upp på listan iaf. för om jag tar ryggmärgsbedövning, som jag gjorde med Steffie, ja då blir det många, långa tråkiga timmar att ta sig igenom innan det är dags för krystvärkar och utploppning. Då kan alfapet vara bra. Och kanske ett och annat svårlöst pyssel kanske…  Och familje MIG, frågesport på kort.

Men å andra sidan, blir det som när Lanjelin kom, ja den som föreslår Alfapet då lär får det upptryckt i näsan innan de hinner säga ”pet”, om jag kan röra mig då förstås.

Jag önskar iaf just nu, att man skulle kunna snabbspola tiden precis som man gör i SIMS, för denna väntan gör mig smått hysterisk. Den sista gravidmånaden är INTE ett dugg behaglig, med betoning på INTE. 

 10,837 total views,  1 views today

Facebook Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
Senaste inläggen
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.