living in love and harmony..

Dags att packa väskan kanske

Folk frågar om jag packat väskan ännu, men det känns väldigt avlägset på nåt vis..  Jag menar, det är ju FYRA veckor tills Totte ska komma om det hela går som planerat. Då behöver man ju inte packa förrän typ några dagar innan.. kan man tycka. Men å andra sidan, Lanjelin kom 2 veckor för tidigt, och då hade jag ingenting klart alls.. Nästa vecka då, då kan jag börja packa kanske… Jag kan iaf skriva en lista på vad jag ska ha med mig.

Alfapet ska nog stå högst upp på listan iaf. för om jag tar ryggmärgsbedövning, som jag gjorde med Steffie, ja då blir det många, långa tråkiga timmar att ta sig igenom innan det är dags för krystvärkar och utploppning. Då kan alfapet vara bra. Och kanske ett och annat svårlöst pyssel kanske…  Och familje MIG, frågesport på kort.

Men å andra sidan, blir det som när Lanjelin kom, ja den som föreslår Alfapet då lär får det upptryckt i näsan innan de hinner säga “pet”, om jag kan röra mig då förstås.

Jag önskar iaf just nu, att man skulle kunna snabbspola tiden precis som man gör i SIMS, för denna väntan gör mig smått hysterisk. Den sista gravidmånaden är INTE ett dugg behaglig, med betoning på INTE. 

6,853 total views, 3 views today

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet
 • Nya tag
    Det var varit lite bloggtorka här på bloggen i …
    2017/09/11
 • En utbränd Aspie
  “Människor är väldigt påfrestande. Det är därför så många i …
    2017/06/01
 • Rörig dag idag.
  I dag fick Fredrik sin andra kur av de två …
    2017/05/23
 • Mycket nu.
  Det är mycket nu.  Krisberedskap. Prepping. Cellgifter. Vår.   Jag flydde …
    2017/05/12
 • Hur finns man?
  “Säg till om jag kan göra något, jag finns här …
    2017/04/30
 • Ja e inte bitter…
  I natt gick en till av “mina” cancer-kollegor vidare. Eller hur …
    2017/04/29
 • No more
  Det var ju meningen att Fredrik skulle få sig en …
    2017/04/27
 • Snyggaste karln i stan
  Cytostatikan har ju den lilla biverkningen att håret faller av …
    2017/04/24
 • Party i kroppen
  Nu är det en vecka sedan Fredrik fick två olika …
    2017/04/20
 • Hulkmedel önskas
  I dag är kropp och själ väl synkade för en …
    2017/04/12
 • Mirakel tar tid
  Så var det gjort. Sammanlagt 4,5 timmars cellgiftdropp rakt in …
    2017/04/11
 • På tisdag är det dags
    Idag flödar ångesten fritt här i huset.  Om exakt …
    2017/04/04
 • Jag är i djup skuld
  Jag känner mig så här. Hela insidan är full av …
    2017/03/29
 • Nu är den slut
  Ja nu är den slut, energin. Det här inlägget har …
    2017/03/28
 • Dagens känga
  Dagens känga går till Mercedes Benz i Kista.  Fredrik fick …
    2017/03/24
 • Såklart de kånkar.
  Nu har ett köpcentrum gått i konkurs!  Underbart säger jag …
    2017/03/23
 • Som man bäddar får man ligga
  Hjärnan vaknade tillfälligt till liv och satte genast igång och kräva verksamhet. Den …
    2017/03/22
 • Hus till hästarna
  Tuva vill att pappa bygger ett sånt här hus till …
    2017/03/18
I menyn högst upp hittar du en länk till alla Kategorier. Inläggen där är sorterade i kronologisk ordning.
Besökarnas kommentarer
Blandat ur Arkivet